۶ پاسخ

حتما باید بره زیر دستگاه،بقیه راه حلها برای زردی با درجه پایینه

سلام عزیزم منم پسرم زردی داشت ۱۹ بود عددش بردیمش متخصص طب سنتی پشت گوشش و حجامت کرد ...تو خونه م دستگاه گذاشتیم ...قطره بیلینسترم دادیم روزی ۳بار ۵قطره بعد ۳روز بدنش شد ۶ سرش شد ۱۱...خداروشکر خوبه الان

خودت خیلی کاسنی شاتره بخور با کاسنی بشورش دوغ ترش حمومش بده مهتابی بگیر اینا من انجام دادم پسرم دو روزه خوب شد

ترنجبین شیر خشت بخور به نی نی هم بده یه قطره انار بچکون دهنش خودت سرذی بخور اصلا گرم نکهش ندار زود زود شیرش بده زردی دفع. بشه

انار و هندونه بخور سعی کن چیزای خنگ بخوری پسرت هم زیاد گم نگه ندار که زردیش بالا نره زود به زود شیرش بده

چنده؟و چند روزشه