۱۰ پاسخ

من الان از اسفند ماه فقط سه بار برا دکتر و چکاب رفتم بقیش خونه بودم تحمل کن خونه بمون اگه بچتو دوس داری اگه هوای تازه هم میخوای بخوره بهت برو لب پنجره بالش پتو ببر دراز بکش باد بخوره صورتت ۴۰روزم زیارت عاشورا و توسل بخون وامیدت ب خدا باشه

منم یازده هفته هستم از شش هفته لکه بینی داشتم الان چند روزه خوب شدم ولی کلا استراحت میکنم همه کارا شوهرم انجام میده تو هم بخواب تا لکه بینی قطع بشه من روزی دوتا پروژسترون استفاده می‌کنم روزی سه تا دوفامد میخورم

خودت حالتو میدونی استراحت مطلق داشته باش ب دکتر و بهداشت توجه نکن دراین مورد فقط دسشویی برو من سر بارداری اولم ک سقط شد تجربه نداشتم سر هر لک بینی کلی استرس میگرفتم الان خیلی راحت و باارامش دراز میکشم و شیاف میزنم خداروشکر خوبه خوبم

نگران نباش من تا هفته ۱۵ مدام هرشب شیاف میزاشتم گاهی هم هر ۱۲ ساعت تا جفتم رفت بالا

فقط تا میتونی استراحت کن دکترت باید بهت شیاف و آمپول پروژسترون میداد واسه خدایی نکرده جلوگیری از سقط

حتما برو دکتر منم همین جور بودم دکترم نفهمید رفتم تو چهار افتادم سر خونریزی کلا جفت اومده پایین استراحت مطلق داده بهم

از پله اصلا بالا پایین نشو فعلا تا لکه بینیت قطع بشه استرس هم خیلی خطرناکه برات

تخم مرغ نخور.گرمی جاتو کم کن.بچت دختره احتمالا.منم همینجور بودم.استراحت زیاد نیاز نیست.خودبخود خوب میشی.شیاف بزار ولی نگران نباش

سلام همون پله برات ضررداره سعی کن یک مدت بیرون نری ودولا راست نشی.منم اینطوری بودم کاچی درست کن بجای زعفران زردچوبه بریز زردچوبه باعث میشه لکه بینیت قطع بشه

شیاف پروژسترون بهت نداده؟ حتما بهش مراجعه کن