۱۰ پاسخ

من بچم و۴۰روزه بردم گفتن کوچیک ختنه نمیکنیم ۳ ماهه هم بردن گفتن زیر۶ماه ختنه نمیکنیم بردیم ی بیمارستان دیگ ختنه کرد الان۵ روزه هرچه زودتر بهتر چون درد وکمتر حس میکنن

هرچی بچه کوچیک ترباش خیلی بهتر ازید نمیش پسرمن ۲۵ روزش بود خیلی زود خوب شود

سلام من چهل و دو روزش بود انجام دادم.خیلی راحت بود.زودم حلقش افتاد یعنی نصفش ول شده بود چون دردش میومد رفتیم دکتر یه کوچولو بند بود بهش که جدا کرد

بهترین زمان ۴۰ روز تا یکماه چون هنوز بچه زیاد فهمیده نشده که بتونه ادرارشو نگهداره و اذیت بشه
روش حلقه خوبه
لیزر هم شنیدم ولی نمیدونم خوبه یا نه اینو تحقیق کنین

پزشک بهترین زمانش تا ۴۰روزگیه ،اما من شنیدم زیر شش ماه بهتره انجام نشه،اما خواهرمن دوسال بود وسرشو ختنه کرد ،بستگی ب خودت داره اما تا دمر نمیشه و غلط نمیخوره و الان ارومه ختنش کنی بهتره هم برای شما هم خودش

سلام من پسرم ۲۰روزش بود ختنه اش کردم ب روش بخیه یک هفته ای خوب شد

بهترین زمان 40 روز بهترین روش حلقه

دوتاچهارماه بهتره چون موقع خزیدن دیرترخوب میشه قبلشم ضعیفه

عزیزم ی دکترشیراز هست میگفت بچهایی ک توی سن پایین ختنه میشن روی قدشون تاثیرمیزاره یعنی قدشون کوتاه میشه

عزیزم زیر40روزاگرختنش کنی ن بخیه میخوره ون حلقه..و24ساعته خوب میشه وهمه دردش اروم..من29روزه ختنش کردم بدونه حلقه وبخیه بود وخیلی سریع یعنی24ساعته خوب شد عزیزم ولی تا1هفته نبایدبهش اب بزنی فقط ادرارخوده نی نی براش خوبه