۱۱ پاسخ

خواهشا به بچه های زیر دو سال بدون نظر پزشک هیچ شربت و دارویی ندید 😡

ن اصلااا نده تحت هیچ شرایطی من ب دخترم دادم حالش خیلی بد شد بردم بیمارستان .. اصلا خوب نیس

اتفاقا دکتر دختر من ک خیلی هم دکتر خوبی هست و واقعا قبولش دارم چن روز پیش برای سرماخوردگی بهش دیفین هیدرامین داده هر ۶ ساعت ۲ سی سی مشکلی نداریم ما

ن عزیزم نده اصلا یه جا خوندم نباید به هیچ وجع به بچه داد دیفن ندیدی تو اخبار چند وقت پیش گفته بود باعث مرگ بچه شده بود دورازجون ببرش دکتر

من پسرم کولیک داشت دکتر بهم گفت هر وقت دیگه گریه هاش غیر قابل تحمل شد بهش بده چون خیلی خواب اوره و در عین حال مضر من هیچوقت ندادم بهش

دکتر پسر منم گفت اگر بچه خیلی گریه کرد ومجیور شدی نیم سی سی بده

سلام اصلا نده صرر داره گناه داره ببرش دکتر خودشتجویز مبکنه ااکی بهش چیزی نده

من الان سرماخوردم دیفن هیدرامین میخورم آزیریتومایسین و لوراتادین.سرماخوردگی کوریزان داده سرمم زده خداروشکر الان بهترم

سلام نه ب اندازه بدش ببردکتر خودش بهت میگ چقدبدش

ندی بهش بهتره
دارو واسه ماها هم خوب نیست اونا که دیگ بچه ان

من ی بار اشتباهی دارم خیلی هول کردم زنگ زدم دکترش اونم در جریان گذاشتم گف ی بار اشکال تداره اما اگه داۍم بدی باعث ٌمیشه ب اعصاب بچه صدمه بزنه چون خیلی خواب اوره خلاصه اینکه صرر داره نده