۲ پاسخ

طبیعیه ،،بچه منم بعصی وقتا خیلی کم تکون میخوره،بچه من یه روز خیلی کم تکون داره ولی فرداش دوباره حرکتاش نرمال میشه

عزیزم طبیعیه وقتی که جنین کمتر تکون میخوره به پهلوی چپ دراز بکش تا خون رسانی به جنین بیشتر بشه .... یا ممکنه گرسنت باشه یه چیز شیرین ولی کم بخور ... منم چن روز پیش اینجور بودم چکاپ رفتم میگفت ضربان قلبش افت داره سونو که دادم گفت همه چی نرمال و طبیعیه نگران نباش عزیزم