۱۱ پاسخ

سلام منم بخاطر بخیه هام از اول خوابیدا دادم.

خوابیده شیرنده گوش میانیش چرک میکنه

از همون اول میشه به نوزادت خوابیده شیر بدی مشکلی نداره فقط مراقب باش خوابت نره موقع شیر دادن ممکنه جلوی راه تنفسیش گرفته بشه خدای ناکرده براش مشکلی پیش بیاد ویه مورد دیگه درست بدی شیر بخوره خوابیده سخت تر میشه بهش شیر داد ممکنه باعث دل دردش بشه چون همراه شیر هوا وارد معده اش میشه

من ک از اول دادم

من بخاطربخیه هام ازاول بهش دادم خوابیده

خیلیا از همون اول خوابیده ب بچه شیر دادن.ولی من عادت کردم باید بلند شم از جام بشینم بچه رو بغل کنم بهش شیر بدم😍

سلام اگه می تونی از همون اول فقط مراقب باش سینت جلوی بینی رونگیره تا بتونه نفس بکشه.

من چندروزه هست فقط شبها خوابیده بهش شیر میدم آخه اگه بلندش کنم بیدارمیشه ودیگه نمی خوابه

خیلیا از اول میدن
منم چون خیلی کم می‌خوابه یه وقتایی خوابیده شیر میدم

من از اولین روز تو بیمارستان خوابیده به پسرم شیر دادم فقط باید باد گلوشو بگیری که شیر اضافی ک خورده سر معدش نمونه

از همون اول زمان نداره که 🙄
فقط حتما بعدش آرغشو بگیر