۶ پاسخ

اره فرنی شروع کن روز اول یه قاشق دوم دو قاشق همینجوری تا دوهفته قاشق قاشق اضافه کن بهش .

پسر من هم رفلاکس داره هم کولیک برای رفلاکس دکتر گفت هر 3ساعت باید شیر بدین بعد از خوردن شیر به صورت ایستاده که میخواین بادگلوش بگیرین 20الی 30دقیقه نگهش دارین تا دریچه معده بسته بشه که شیر برنگرده داخل مری بعد شیر زیاد تکونش ندین

منم دادم خیلی بهتر شده
البته من صبح و شب بهش امپرازول میدم

دختر من رفلاکس داشت الان وقتی سرلاک میخوره اصلا برنمیگردونه. ولی وقتی شیر خودم رو میخوره رفلاکس داره. البته الان که رفته توو ۶ماه خیلی بهتر از قبل شده.

والا عزیزم دختربزرگ من رفلاکس داشت و به توصیه پزشک از شیر خشک Ar bebelac استفاده کردم. غذای کمکی بعد از شش ماه دادم بهش.

اره خیلی تاثیر داره