۵ پاسخ

من هر چیزی که شما بگیدو امتحان کردم حتی پدی لاکت مدل خارجیش که 300 تومن خریدم ولی اثر نداشت جز همین پدی لاکت

پدی لاکت عالیه شما میتونی بدون تجویز دکتر هم بهش بدی من روزی 10 قطره میدم ساعت 7 یا 8 شب بده ببین چقدر تغییر میکنه

بی بی کر باکتری مفید داره خوبه بدی ..برا کولیک هم اهورا نی نی خوبه ...

من اهورا نی نی ،بی بی کر ، نرس هارویز ،سگا کولیک ،کولیک‌میکسچر ،همممه چی دادم بی اثر بود ،دیوونم کرده ،همش گریه و جیع با صدای بلند ،فقط بعضی وختا دور دور با ماشین آرومش میکرددماهم‌ک ماشین نداشتیم خالم ماشینشو‌میداد 😂 در کل تا سه چهار ماهگی همینه باید تحمل کنی،فقط حتما حتما بعد شیر خوردن آروغشو بگیر ،ماساژ فراموش نشه ، روغن زیتون بریز کف دستت دور نافشو برعکس عقربه های ساعت ماساژ بده و چرب کن

بی بی کر یا پدی لاکت