۶ پاسخ

تو سه ماه اول ضرر داره باعث سقط جنین میشه. من کلا از وقتی فهمیدم باردارم دیگه استفاده نکردم بااینکه دوس داشتم طعمشو

نه عزیزم مگه میخای چقدر بخوری نهایتا یه کم اونم تو چایی یا تو غذا
من وقتی سردی میخورم بعدش میرم چایی نبات با زنجبیل و دارچین میخورم

سلام گلم تو غذا پودری بریزی اشکال نداره ولی دم کرده ضرر داره کلا زعفران اویشن هرچی دم کردنی باشه ضرر داره

بله عزیزم نباید خورد

بله منم شنیدم بده

توی ماه های اول بخاطر گرم بودن دارچین بهتره که استفاده نکنید