۵ پاسخ

عزیزم خیلی خطرناکه نمیگم عواقبش رو ک نترسی ولی حتما چیزایی ک طبع خنک دارن بخور مث هندونه و خاکشیر زیاد بخور مثلا

بچه منم همینطوری بودبردمش متخصص اطفال یه بسته قرص ویه بسته کپسول دادیه هفته بعد دیگه هیچ زردی نداشت

چیز گرمی نخور وخنکی بخور مثل گشنیز وعناب دم کرده باقند عرق کاسنی اب انار شیرین تازه ازاین ۳ تا۴ قطره هم ب بچه بده اگ زردیش زیادباشه تمامش میریزه بیرون وخوب میشه باداروی زردی وگرنه هم ک خوب میشه

از یه سنی ب بعد دیگ زردی مهم نی
فقط باید خوب بهش شیر بدی
ممکنه تا یک ماه تا ماه زرد باشه
ولی خطری نداره

تا چهلم زردی نوزاد هست
نینی منم بود عزیزم
عناب خوردم خوب شد
روزی سه یا چهار وعده عناب میخورم
خیلی موثره امتحان کن