۷ پاسخ

سنتی خوبه.حلقه معلوم نیست کی میفته.بعدش حلقه همشون یه سایزه.اما آلت همه ی پسرا یه اندازه نیست ممکنه اون حلقه واسش بزرگ یا تنگ باشه

حتما توصیه میکنم سنتی بکنید من دو تا پسرمو سنتی کردم بسیار راضی هستم

منطقه ما حلقه نداشت فقط یجا بود که خیلیییییی گرون بود تازه کارم بودن اعتباری بهشون نبود. ترجیح دادم پیش یه ادم خبره دست سبک سنتی انجام بدم

سلام پسر من حلقه بود خیلی زود هم خوب شد

قطعا حلقه ای هم خود بچه راحت تره هم شما

سلام من ۱۷ روزگی ختنه کردم حلقه انداختیم سه روزه حلقش افتاد.و پنج روزه خوب خوب شد.سنتی دیر خوب میشه.هر سوالی خواستی بپرس ازم چون تازه ختنه کردم میدونم‌ باید چیکار کنی

حلقه بهتر و راحتره من برای پسرم حلقه زدم و راصی بودم