۵ پاسخ

بهتره هیچ داروگیاهی به بچه ندین.من دخترم رو که بردم دکترقطره کولیف و شربت گرایپ میکسچر دادن که خیلی خوب بود.قطره کولیف واقعا خوب بود و بعد از اینکه یه قطره رو کامل خورد روزای دیگه دیدم که اصلا به خودش نمی پیچه وخیلی به مرور خوب شد.

هر چی میخوای استفاده کنی ، خودت بخور ب بچه نباید بدی

به بچه نده. خودت بخور.
من برای غذاهای نفاخ ترکیب زیره و رازیانه و هل و نبات پودر شده قاطی شده اماده دارم میخورم بعد شیر میدم

سلام قطره پدی لاکت بده ک مطمئنی بی ضرره .این دم کرده ها برای معده نوزاد سنگینه

بهش گرایپ واتر بده هر شش ساعت دو نیم سی سی معجزه میکنه بعدش الان کوچیکه بهش اصلا از این دمنوشا نده معدش اذیت میشه