۶ پاسخ

دکترم گفته فقط سیر و پیاز نخور

تا چهل شنیدم ـچیزای نفاخ مثل حبوبات گوجه خیار هندونه و سیر پیاز خام

چیزای نفاخ نخور یا خیلی کم بخور و بعدش عرق نعنا حتما بخور چون بچه دل درد میشه. لبنیاتم زیاد نخور یوقت بچه حساسیت میگیره.... الان خیلی از بچه ها به پروتیین گاوی حساسیت دارن‌

بابا همه چی بخورید منم اشتباه کردم اینقدر مراعات کردم،اینقدر هیچی نخوردم که الان هرچی میخورم بچم معدش عادت نداره و سریع واکنش نشون میده،

تمام چیزای نفاخ نباید خورده بشه
چیزای سرد و گرم هم باهم
سعی کنید خودتون چیزای شیر آور مثل ماش و دلستر و آبگوشت و کله پاچه و ماهیچه بخورید

سلام عزیزم.به قول دکتر من شما هرچیزی که از سنگ نرم تره و البته حلاله رو میتونی بخوری