۷ پاسخ

من رفتم چون دکترم طول سرویکس خواسته بود گفت باید پر باشه اگه نخواسته باشه نه نباید پر باشه فقط شکلات و ابمیوه شیرین بخور

به من گفت معمولی باشه
نه پر نه خالی
ولی تا نوبتم بشه پر شده بود انقدر طول کشید 😁
ولی اوکی بود مشکلی نبود

نه نیاز نیس فقط چیز شیرین بخور

نه عزیزم فقط بیست دقیقه یا نیم ساعت قبل از سونو یه آبمیوه شیرین بخور و راه برو

من یکی دولیوان اب خوردم با دوتا شکلات شرین صبحانه کامل هم خورده بودم با چایی شیرین

دکترمن واژینال نوشته بود من مخالفت کردم عادی انجام دادم ولی گفت مثانه روپرکن

بمن که گفتن فقط یه آبمیوه شیرین بخور