۸ پاسخ

فکرکنم گرمیه ولی بازم ببردکترنشون بده

دختر منم همینجور بود دقیقن زیر گردنش بخاطر گرماس جاشو خنک تر کن و من کرم سوختگی که برا پاهاش میزدم و استفاده کردم خوب شد اسم کرم سوختگی پاش سِبامد هست

احتمالا از گرماست نگران نباش

جووووون..قربون اون انگشتای فسقلیش...وای مامان دلم خواس نی نیمو زودتر بغل بگیرم

پودر بچه ی فیروز بزن و دور گردن زیر بغل بزن خوبه

خواهرزادمم اینجوری شد رفت دکتر گفتن یه نوع بیماریه پوستیه. ۶روز بستری شد جاشم سیاه میشه تا ۲سالگی میزنه .حتما ببر دکتر تا عفونی نشده. انشالله که اینی که من میگم نباشه.ولی حتما پیگیری کن

شاید از گرماست و لباس خیلی تنش کردی

ای جانم فدای دستاش😍دلم رفت