مامانا شیر خشت چجوری دم کنم برا زردی پسرم بدم بعش؟؟

۵ پاسخ

نباید به نوزاد بدی عزیزم خودت بخور بهش شیر بده

قطره آماده شیر خشت هست دیگه برا زردی بیبی ناستر اونو بده شیرخشت خودت بخور

نصف استکان اب بریز شیر خشتو بریز داخلش بزارش رو سماور نیم ساعت تا دم بکشه بعد بزار یکم سرد بشه با شیشه یا قاشق کوچیک بده بهش بخوره هیچ مشکلی ام نداره من مامانم داد پسرم خورد خیلی خوبه

شنیدم خوب نیست برا نوزاد

تولیوان اب جوش بریز نصف لیوان بهد شیرخشتارو بریز یه چیزی بزار رو ده دیقه دم بگیر بعد سردش گن بده بخوره هم خودت میتونی بخوری هم بچه ات من خودم خوردم هم دادم ب پسرم