۱۴ پاسخ

زودختنه کن نفهمه منکه مردم وزنده شدم خیلی اذیت شدم حلقه بهتره پنج روزه افتاد.

من پسرم 32روز بود بعد 4روز حلقش افتاد خیلی دیره الان هز چ زودتر بهتر

عزیزم من پسرمو یک ماهگی ختنه کردم ب روش حلقه خیلی خوب بود

کوچولوعه؟
من پسرم ۲۶ روزش بود ختنه کردم عزیز هرچی کوچیک باشن بهتره درد رو کمتر میفهمن قابل توجهت چون کم کم یاد گرفته دست و پا بزنه ختنه تو این سن سخته خیلی دردش میگیره
روش حلقه برا زیر ۴۰ روز خوبه بعدش باید سنتی بشه من
پسرم نوزاد بود ختنه کردم به روش حلقه خیلی راضی ام خداروشکر نوزاد بود ختنه کردم الان اگه میخواستم ختنه کنم عذاب میکشیدیم هر دومون

بفرما عزیزم اینم جوابت

زود ختنه کنی به نفع خودت و پسر کوچولت میشه چون درد کمتر حس می‌کنی دیر هم شده عزیزم...من پسرم فردای چلش بردم حلقه ای ختنه کردیم

من قبل از چهل روز ختنه کردم

سنتی بهتره پسر من ۴۰ روزگی بود ختنش کردیم اصلنم درد نداشت میگن حلقه طول میکشه بیفته اذیت داره کندنشو اینا ولی سنتی خودش ب خودی خوب میشه

هرچی زودتر انجام بدی بهتره
الان اکثرا حلقه انجام میدن

عزیزم هر چقد کوچولوتر باش کمتر دردو احساس میکنه من ۱۴ روزگی ختنه کردم اصلااذیت نداش،مال پسر من حلقه بود

من پسراولیم چهل روزه ختنه کردم سنتی خیلی راضی بودم وپس فردا میشه چهل روزه میخوام ببرم ختنه سنتی

خیلی دیر ب فکر افتادی عزیزم زودتر از اینا باید ختنه میکردی الان درد میکشه تا بزرگ‌تر نشده انجام بده سنتی بهتره

هرچی کوچیکترباشه ختنه کردنش راحتتره منم میخوام یکشنبه ببرمش هردوشون خوبن هرکدومودکتربکنه همون روشوانجام میدم

من چند سال پیش حلقه کردم و راضیم