۶ پاسخ

تا سه ماهگی ادامه داره.کولیک همون دل درده.من قطره کولیف و پدی لاکت و گرایپ واتر بهم دادن.فقط چند ساعت ارومش میکنه همه شون یکین.باید این چند ماه تحمل کنی.اگرم شیر خودتو بهش میدی سیروپیازو فلفل سبز و سبزی خوردن و اینارو نخور که بیشترباهاش دل دردمیگیره

سلام..منم بچم اینطور بود از اول شب گریش شروع میشد گرفتار بودیم دقیقا دکتر همینا رو داد ولی زیاد تاثیری نداشت فقط تو بغلمون میگشتیم تا بخوابه..فک کنم تا ۴ ماهگی باشه ولی واسه بعضیا دیر و زود داره.بچه من الان ۳ ماه و نیمشه خوب شده

وای من بچم ۲۰روزع ک بود همش دلدرد بود تا چارتا متخصص بردم از بس زور میزد دگ بردم یه متخصص دگ ک یه قطره داد ینی خدا خیرش بده بعد ۳یا۴روز بعدش دگ ن دلدرد داره ن چیزی واقعاً خیلی خبع دگ اذیت نمیکنه لوبیا سبزی خوردن و....همه چی میخورم ولی چون میترسم خودمم آبجوش نبات با زنجبیل میخورم دگ خدا می‌دونه تاثیر کدومه

من دخترم دلپیچه داشت از داروخانه کولیکید واهورانی نی گرفتم وقتی میدم کمی آروم میشه میخوابه

من قطره کولیک و پدی لاکت میدم
پارچه هم گرم کنی جوری ک حالت ولرم باشه بذار رو شکمش ک گرم نگه داره
خودتم عرق نعنا و زیره استفاده کن و تا میتونی رعایت کن.تو نت سرج بزن چیزهایی ک نغخ داره اصلا نخور مراعات کن انشالله خب میشه

منم این دوتارودادم هیچ تاثیری نداشت ،بعد خانه بهداشت شربت سگاگریپ داد خیلی خوبه تاثیرش فوقالعادس با دایمتکون