۷ پاسخ

😂😂😂😂😂😂
نوش جونت بشه ولی خانومی یه چیز شیرین بخور فشارت نرمال بشه تو یه روز نخور همشو بخدا همش مال خودته روزی ی لیوان بخور ضرر نکنه برات

منم عاشق ترشی شدم دلم میخواد خالی خالی بخورم ولی جلوی خودمو میگیرم😅😅

😂😂😂نوش جونت
کنارش یچیز شیرینم بخور از حال نری

من عاشق کشک خیس خورده شدم ک با برنج درست میکنم اون ناجور میخورم همین روز هاست ک سیر بشم از بس خوردم

یاخداااااااا😶
اعتدال رو رعایت کن قربونت برم
باورکن هیچکس دست ب دوغ نمیزنه😁
من ی شیشه کوچیکش و تا نصفه بزور میخورم

مامان قند عسل جنسیت نی نیت چیه ..میخوام تجربه جمع کنم .😄😄😄😄بینم چه نی نی دوغ میخوره

اع منم خوردم،البته اششو اونقد منم خوردم الان نمیتونم پاشم فک کنم از فشارمه