۴ پاسخ

عزیزم منم بخاطر دیابت کم میخورم رژیم انا فقط نون رو کم بخور . برنج و ماکارانی و سیب زمینی رو حذف کن باقی چیزارو بخور که وزنش کم نشه . تخم بلدرچین یا خود بلدرچین رو بخور عالیه کبابی هم زیاد بخور گوشت و مرغ وزن‌میده

منم هفته۳۱ وزن بچم ۱۳۴۰بود.ازهفته ۳۲تقریبا پودر خوردم .هفته ۳۵ شد ۲۳۸۰

نگران نباش عزیزم
پودر لیدی میل خیلی خوبه
گوشت کبابی
مغزیجات
خرما بخور
بچه جون میگیره نگران نباش

نگران نباش اصلا . دو هفته خیلی کمه . و اینکه احتمال خطا تو سونو هست برای خودم گفته بودن 2-3هفته رشد شکمیش کمتره ک یه سونو دیگه رفتم گفتن نه فقط یه هفته عقبه و طبیعیه