۵ پاسخ

سلام عزیزم بینیشو نگاه کن ببین اشغال نداره شاید موقع شیر خوردن نفسش میگیره نمیتونه شیر بخوره براش قطره بریز بعد تمیز کن ایشالله که مشکلش حل بشه

از پسر من بخاطر لثه هاش و اروغش هست امتحان کن

عزیزم دختر منم همینطور بود بردمش دکتر رفلاکس داشت بهش دارو داد خوب شد خداروشکر .ببرتش دکتر نزار گشنه بمونه

دختر منم اینجوری میکرد ب دکترش گفتم گفت نده وقتی داره اذیت میشه شیرمم کم شد و اخر خشک😭

شاید دماغش کیپه