۷ پاسخ

سونو آنومالی یکم طول می‌کشه..با مثانه خالی..من امروز داشتم قبل رفتم تو اتاق سونو آبمیوه کیک خوردم و داخل هم شکلات همراهم بود خود دکتر میگه بهت که اگه نیازه بخوری بچه تحرک پیدا کنه

منک رفتم منشی گف اگ مثانت پره برو خالی کن.منم قبلش دسشویی رفته بودم

عزیزم صبحانه بخور چون جایی ک من رفتم گفت باید صبحانه خورده باشی مثانتم پر باشه

نه خالی باشه.چیز شیرین بخور قبل سنو

منم شنیدم که باید مثانه پر باشه ولی صبحانه بخورین

عزیزم لازم نیست مثانه پر باشه به من گفتن صبحانه کامل بخور یه چیز شیرین بیار اینجا بخور وقتی رفتم نسخه دکترم دید گفت نه سونوی تو فرق میکنه چیز شیرین نخور حالا نمیدونم توی نسخه چی نوشته بود دکتر

ن نیازی نیس مثانه پر باشه اما همراهت ی چیز شیرین ببر بخور