۸ پاسخ

من نه حبوبات میخورم نه لبنیات نه گوشت فقط مرغ و ماهی بعضی ها میگن اینا خرافاته ولی برا بچه من همینطوره دلدردش چند برابر میشه حتی سالاد و سبزی هم نمیخوام موقع بچه اولم همینطور بودم چهارماهش کامل شد همه چی دیگه خوردم

برای کولیک زیره سبز دم کن بخور معجزه میکنه نی نی من خدارو شکر کولیکش خیلی کم شده از وقتی زیرع میخورم

والا من از دکترش پرسیدم گفت همه چیز بخور حبوبات رو فقط مراعات کن
قهوه و نوشابه و چیزای کافئین دار هم بچه رو بی قرار میکنه نخور

واقعیت من فقط حبوبات و سبزی خام نخوردم و بادمجانو کدو اما دکتر قطره کولیک هم داده بود اما دختر من فقط بعدازظهرا یکم بی تابی میکرد البته من این مطلب رو تو یه کتاب خارجی خوندم و رو بچه من اثر کرد ۱- اینکه هیچ چیزی مانند محبت و نوازش و صبحت کردن پدر و مادر حال نوزاد کولیکی رو خوب نمیکنه۲- اینکه خواب منظم باید داشته باشه یعنی سعی کنی نوزاد رو ساعت ۹ بخوابونی این ۲ تارو رعایت کردم کلی هم باهاش حرف میزدم شعر میخوندم فقط ۲ هفته قطره کولیک دادم ، بعد قطع کردم

تورو خدا من بچم کولیک داشت سیب خوردم موز و انار خدا شاهده بچم این قد دور خودش پیچید و گریه کرد یه وقت نخوری من الان فقط پرتقال و نارنگی میخورم

موز شدیدا سنگینه نخور
بزن نت چ میوه هایی نفاخه نخور

سیب و موز و نارگیل بخور.منم نمیخوردم سخته

سيب موز ميتوني بخوري دمنوشاي طبع گرم بخور بعد غذاها ي طبع سرد