۷ پاسخ

من ادامس نعنایی میخوردم اروم میشد
وای انقد مال من زیادبود هیچی نمیتونسم بخورم دیگه انقد میجوشید میومد بالا بایدحتما بالامیاوردم تا اروم شه..فک میکردم بعدزایمان خوب نمیشه دیگه

پرتقال خیلی بده

من اصلا اسید معده نمیزنه بالا همه چی هم میخورم
از اول تاحالا هم شاید سه بار اوردم بالا و حالت تهوع هم تا ۱۳ هفتگی داشتم خوب شد بعدش

جزو خوشبخت ترین هام من 😂😂😂کلا تا الان ۴ بار بالا آوردم و رفلاکس معده و ترش کردن معده و اینا رو اصلا نفهمیدم چی بود😂😂😂فقط خستمممممممم خستهههه

عرق نعنا هم نباید زیاد خورد خطر ناکه گوگل بخون

واقعا
؟
پس من معده ام اذیت کنه یکم عرق نعناع با آب مخلوط میکنم میخورم

بهترین چیزی که میتونه جلوگیری کنه نون سوخاریه
واقعا عالیه

سوال های مرتبط

مامان حسین مامان حسین هفته سی‌وپنجم بارداری
‌‌‏
🔴چطور #زایمان طبیعی را راحتتر کنیم؟

🔸رعایت این تدابیر در ماه نهم و از هفته سی و هشتم بارداری برای زایمان طبیعی توصیه می‌شود:

✅غذاهای سبک و کم حجم میل کنید و از خوردن غذاهای سنگین مانند انواع فست‌ فود، غذاهای حاوی پنیر پیتزا، حلیم و کله پاچه پرهیز کنید.

✅ از خوردن آب سرد و غذاهای با طبع سرد و طعم ترش مانند آش ترش پرهیز کنید.

✅تا قبل از ماه نهم استفاده زیاد از غذاهای چرب توصیه نمی‌شود اما بعد از آن بهتر است خانم‌های باردار، غذاهای چرب و شیرین مانند حلوای تهیه شده با روغن بادام‌شیرین میل‌کنند.

✅روزانه چند لیوان شیر گاو میل کنند.

✅هر صبح ناشتا کمی روغن بادام شیرین میل کنید.

✅استفاده از مویز، توت، عسل، خرما و زرده تخم مرغ عسلی در زمان شروع دردها می‌تواند کمک کند.

✅بدن و اندام‌های خود خصوصا پاهای خود را پوشانده و گرم نگه دارید.

✅هر روز پیاده‌روی کنید و هر روز مدت کوتاهی در منزل چهار دست و پا بروید.

✅تغذیه و فعالیت روزانه خود را به شکلی تنظیم کنند که یبوست نداشته باشید .

👶🏻🤰🏻👧🏻
مامان امیرعباس مامان امیرعباس روزهای ابتدایی تولد
اهداف تغذیه در بارداری:

تنوع در غذاهای مصرفی: وعده‌های روزانه توصیه شده شامل 6 تا 11 وعده نان و غلات، 2 تا 4 وعده میوه، 4 وعده یا بیشتر سبزیجات، 4 وعده لبنیات و 3 وعده منابع پروتئینی (گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ یا آجیل) است. برای تغذیه سالم ذر بارداری از میزان چربی‌ها و شیرینی‌ها بکاهید.
انتخاب غذاهای غنی از فیبر مانند نان های سبوس دار، غلات، لوبیا، ماکارونی، برنج و همچنین میوه ها و سبزیجات در رژیم غذایی بارداری ضروری است. اگرچه بهتر است فیبر خود را از مواد غذایی دریافت کنید، اما مصرف مکمل فیبر می‌تواند به دریافت مقدار لازم کمک کند. به عنوان مثال می‌توان به پسیلیوم و متیل سلولز اشاره کرد. قبل از شروع هرگونه مکمل با پزشک خود صحبت کنید. مقدار مصرف مکمل فیبر را به آرامی افزایش دهید. این مکمل‌ها می‌تواند به جلوگیری از نفخ و کرامپ شکمی کمک کند. همچنین لازم است مایعات کافی بنوشید.
رژیم غذایی بارداری باید حاوی ویتامین و مواد معدنی کافی باشد. برای اطمینان از این مسئله، باید قبل از تولد کودک مکمل ویتامین مصرف کنید. پزشک می‌تواند یک مارک بدون نسخه را پیشنهاد یا یک ویتامین پیش از تولد تجویز کند.
حداقل چهار وعده لبنیات و غذاهای غنی از کلسیم در روز بخورید و بنوشید تا اطمینان حاصل شود که در این دوران 1000-1300 میلی گرم کلسیم در رژیم روزانه خود دریافت می‌کنید.
برای تغذیه سالم حداقل سه وعده غذای غنی از آهن مانند گوشت بدون چربی ، اسفناج ، لوبیا و غلات صبحانه هر روز بخورید تا از دریافت روزانه 27 میلی گرم آهن مطمئن شوید.
مامان maman Nelin🌈💖 مامان maman Nelin🌈💖 ۲ ماهگی
فواید مصرف پاپ کورن در دوران بارداری

 

جلوگیری از کم خونی مادران باردار

همانطور که می دانید دانه های ذرت حاوی مقادیر بالایی آهن هستند که باعث افزایش تولید گلبول های قرمز شده و از کم خونی و فقر آهن و همچنین پوکی استخوان در دوران بارداری جلوگیری می کنند.

 

جلوگیری از پوکی استخوان در مادران باردار

پزشکان به این دلیل به مادران باردار خوردن پاپ کورن را توصیه می کنند که رساندن مقادیر زیاد فنلی و منگنز موجود در پاپ کورن، به حفظ تراکم استخوان کمک می کند و خطر ابتلا به پوکی استخوان در دوران بارداری و همچنین بعد از زایمان تا حد بالایی کاهش می دهد.

 

رشد سلولی جنین

پاپ کورن یکی از بهترین میان وعده های مفید و انرژی زا در طول دوران بارداری به دلیل مقادیر بالای ویتامین  و آنتی اکسیدان است که باعث رشد سلولی جنین در این دوران می شود.

 

جلوگیری از دیابت و یبوست در مادران باردار

مصرف پاپ کورن در دوارن بارداری به دلیل فیبر بالایی که دارد، تا حد زیادی دیابت بارداری را کاهش می دهد و از یبوست در این دوران جلوگیری می کند.
مامان امیرعباس مامان امیرعباس روزهای ابتدایی تولد
🔮 تغذیه در دوران بارداری برای وزن گیری مناسب جنین

✴️افزایش وعده های غذایی: تعداد وعده غذایی باید 5 تا 6 وعده باشد.
✴️تغییر شیوه پخت و پز: روش پخت و پز باید تغییر کند و به جای سرخ کردن، از کباب کردن، پختن و یا بخارپز کردن استفاده شود.
✴️مصرف کره:مصرف یک تا دو قاشق کره به همراه مربا یا عسل
✴️حذف تنقلات مضر: از مصرف میان وعده های پرکالری مانند کیک، شیرینی، شکلات شیرین، شیرینی و چیپس اجتناب کنید.
✴️ مصرف میوه های گرمسیری: مانند انبه ، موز ، آناناس به عنوان میان وعده ای توصیه می شود.
✴️مصرف تخم مرغ:تخم مرغ 2 تا 3 وعده در هفته برای رشد مغز جنین بسیار مفید است و نباید به شکل خام و عسلی استفاده شود .
✴️ مصرف ماهی:2 تا 3 وعده در هفته ماهی و هر بار حداکثر به اندازه یک کف دست توصیه می شود . ماهی قزل آلا مناسب می باشد ولی ماهی های با جیوه بالا ممنوع است. از قزل آلا با اندازه کوچک تا متوسط استفاده کنید که جیوه کمتری دارد.
✴️مصرف انواع لوبیا: مصرف لوبیا چیتی ، قرمز ، سفید که سرشار از فیبر ، پروتئین ، آهن ، فولات، کلسیم و روی می باشد توصیه می شود.
✴️مصرف غلات سبوس دار:مصرف ذرت و دیگر غلات سبوس دار ( بلغور جو دوسر) که دارای فیبر ، ویتامین E، سلنیوم است ، توصیه می شود
مامان حسین مامان حسین هفته سی‌وپنجم بارداری
👩🌹👱‍♀️🌹👱‍♀️🌹
#ویار_حاملگی

👈بعضی از زنان در حین حاملگی تمایل به خوردن مواد خوراکی خاص مثل ترشیجات یا مواد غیر خوراکی مثل خاک، گِل، حبوبات خام یا یخ پیدا می کنند. علت این تمایل دقیقاً مشخص نیست، ولی کمبود آهن یا دیگر مواد معدنی یکی از علل ایجاد این مشکل است، به طوری که در افرادی که کم خونی ناشی از کمبود آهن دارند، تمایل به خوردن خاک یا گِل زیاد می شود.

👈وجود مشکلات روانی هم گاهی باعث مصرف مواد خوراکی خاص و مواد غیرخوراکی می شود و می توانند سلامتی زن باردار و جنین وی را به خطر اندازد. چون انتقال بعضی از سموم که در خاک وجود دارند مثل سرب یا ترکیبات آن می تواند رشد جنین را به تعویق بیندازد.

👈انواع موادی که در این حالت مورد استفاده قرار می گیرد در فرهنگ های مختلف متفاوت است، ولی علاقه به خوردن گِل و خاک تقریباً در همه ی فرهنگ ها شایع است. زنان حامله حتی به بوهای خاص ویار منفی یا مثبت نشان می دهند. مثلاً ممکن است از بوی مطبوع گُل خاصی یا بوی ادکلن همسرشان دچار حالت تهوع شوند؛ ولی برعکس از بوی نامطبوع خاصی خوش اش بیاید.

👈در نسل های قدیمی تر و زمانی که مردم در خانه های کاه گلی زندگی می کردند گاه گِل و بوی آن که با پاشیدن آب بلند می شد جزءِ ویار مثبت خانم های حامله بوده است و در زندگی امروزی تمایل به بوی گچ دیوارِ نَمور یا خوردن خود گچ دیده می شود.

👶🏻🤰🏻👧🏻