۸ پاسخ

ممکنه ورمت برای نمک باشه..نمک کمتر بخوررر..معمولا ورم برای نمک زیاد

سلام عزیزم.منم خیلی تشنم میشه.تکرار ادرار هم زیاد دارم.و خستگی
ولی ازمایش گلوکز رو ک دادم.ب دکتر نشون دادم گفت قندت خوبه
ولی خب من ورم ندارم
شاید تو هم قندت خوب باشه.استرس نداشته باش

سلام عزیزم.منم خیلی تشنم میشه.تکرار ادرار هم زیاد دارم.و خستگی
ولی ازمایش گلوکز رو ک دادم.ب دکتر نشون دادم گفت قندت خوبه
ولی خب من ورم ندارم
شاید تو هم قندت خوب باشه.استرس نداشته باش

عزیزم این دلایل قطعی برای قند نیست ورمتون ممکنه مال بی تحرکی باشه ولی بازم برید دکتر ازمایش بدیذ

خوب میشی عزیزم اصلا نترس ایشالله چیزی نیس توکلت برخدا باشه گلم خیلی مانانا اینجورین تحت نظر باشی ایشالله اتفاقی نمیوفته خودتو نگران نکن الکی استرس خوب نیس برا اون کوچولو

باید تحت نظر دکترت باشی

سلام باید از دکترت بپرسی چی کار کنی

باید تحت نظر متخصص باشی