مامان زینب مامان زینب ۶ ماهگی
#سوپ_بلدرچين مناسب تقويت استخوان و #رشد_قد 🤩

✅سوپ بلدرچین یکی از مقوی ترین سوپ هایی است که باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن می شود. سوپ بلدرچین به روش های متفاوتی پخته می شود

♦️چرا اين سوپ مناسب تقويت استخوان ميباشد؟

✔️گوشت بلدرچين مواد مغذی مختلفی از جمله پروتئین، فسفر، چربی، کلسیم، آهن، نیاسین و روی در خوراکی حیوانی وجود دارد.
پروتئین بالا و انواع اسید آمینه های کمیاب موجود در گوشت بلدرچین برای رشد و قد کشیدن و تقويت استخوان کودکان بسیار عالی است.
✔️وجود مواد معدنی زیاد در بلغور گندم کمک می‌کند که بافت‌های استخوانی تقویت شده و استحکام استخوان‌های بدن افزایش یابد.
✔️بتاکاروتن موجود در هویج هنگام مصرف به ویتامین A تبدیل می‌شود. ویتامین A به رشد استخوان‌ها و دندان‌ها، حفظ سلامتی بافت‌های بدن و حفظ عملکرد طبیعی غده‌ها کمک می‌کند
✔️وجود آهن ، فسفر، کلسیم ، منیزیم و روی در سیب زمینی در حفظ و تقویت ساختار استخوان بسیار مؤثر است
✔️پياز نيز در تقويت استخوان موثر است
♦️مواد لازم:
بلغور گندم +6 ماهگی
بلدرچین +6
پیاز +7
هویج +6
سیب زمینی +6
زردچوبه +6
كره +6

♦️طرز تهيه:
_تمام مواد را با کمی آب و خیلی کم زردچوبه میپزیم ، اگه میخواید بلدرچین داخل سوپ وا نره و استخوان هاش پخش نشه میتونید با پوست بپزید ولی اگه پوستشو جدا ميكنيد ، يكم كه پخت درش بیارید و استخوان هاشو جدا کنید و گوشتشو داخل سوپ بریزید ، من برای مقوی تر شدنش يك قاشق سویق گندم هم اضافه کردم که به وزندهی و رشد استخوان كمك ميكنه
_موقع سرو يك قاشق چایی خوری کره آب شده اضافه کنید بو و طعم خوبی به سوپ میده .
مامان باران مامان باران ۷ ماهگی
مامان كارن مامان كارن ۷ ماهگی
سلام دوستان
من ٩ عدد شير مايع اينفترينى دارم
پسرم شيشه نميگيره
به سختى و با قطره چكان تا الان ٦ تا بهش دادم اما ديگه دارم بهش كمكى ميدم، نميخوره
اگر كسى خواست دونه اى ٨٠ هزار تومن ميدم بهش(خودم ١٣٥ خريدم)
اينم توضيحاتش👇🏻👇🏻

شیر مایع تقویتی اینفاترینی ، تولید برند و کمپانی بزرگ نوتریشیا (Nutricia) می‌باشد.
این شیر مایع، از بدو تولد تا رسیدن وزن نوزاد به 9 کیلوگرم ( و یا 18 ماهگی) قابل استفاده است.
سازگار با کودکان رفلکسی.
یک نوشیدنی کامل و مغذی غنی شده دارای انرژی بالا.
حاوی انواعی از پروبیوتیک ها، نوکلئوتیدها و LPS.
شامل ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر ضروری برای کودک.
شیر مایع تقویتی اینفاترینی، منبعی از پروتئین، ویتامین و مواد ضروری مورد نیاز کودک بوده و حتی می‌توان از آن به عنوان تنها منبع تغذیه استفاده کرد.
اینفترینی infatrini شیر مایع مخصوص وزن گیری نوزاد می‌باشد که علاوه بر انرژی بسیار زیاد ، حاوی انواع پروتئین ، ویتامین و مواد مورد نیاز برای بدن کودک بوده به گونه‌ای که از شیر تقویتی اینفاترینی می‌توان به عنوان تنها منبع تغذیه استفاده کرد.
این شیر تقویتی به رشد قد و رشد دندان کودکان کمک بسزایی می‌کند.