۱۳ پاسخ

منم از4ماهگی شروع دقیقا بعدواکسنش ک اوردم خونه
اول لعاب برنج بده هفته دوم فرنی هفته سوم پوره سیب هفته چهارم حریره
بعد ک بدنش عادت کرد میتونی تنوع بدی بنظرمن از 6ماهگی سوپ و سرلاک بده

نه.... تقریبا همه کشورا بجز ایران از چهار شروع میکنن حتی توایرانم بچهای رفلاکسی از چهار شروع میکنن.. البته با پوره سبیجات شروع کن

نه عزیزم اشگالی نداره شروع کن اول فرنی درست کن با آب کلا غذا خوردن بچه اشگالی نداره فقط نمک و رب و ادویه نباید داشته باشه به صورت مایع باشه ضرر نداره من بعد کلی تحقیق فهمیدم

اگه سالمه و وزنش طبیعیه شروع نکن هنوز زوده بهتره اخر ۵ کاهش شروع کنی

منم تصمیم دارم اول ۴ماه شروع کنم

باید با دکترش مشوت کنی.

بنظرمن که شروع نکن.بانظرومشورت دکتراینکاروبکن.معده بچه حساسه خدای نکرده بعدهامشکلی پیش نیاد.پسرمن 5ماه ویازده روزشه.هنوز شروع نکردم دکترگفت دفعه بعداوردیش بهت میگم چی بدی چقدربدی.پای سلامتی بچت درمیونه.عجله نکن مخصوصااگه وزن ورشدش خوبه.اگه کم وزن باشه بازم بانظرپزشک اینکاروبکن

من که الان شروع کردم ۱۷ میشه چهار ماه

اگه وزنش دوبرابروزن تولدش شده شروع کن

اگه رفلاکس نداره بزار 6ماهکی شروع کن منم میخوام شروع کنم بدم با فرنی اما چون رفلاکس داره میخوام زودتر کمکی بدم

ن بابا منم از ۴ ماهو ۱۰ روزگی شیره بادام شروع کردم

ن گلم شروع کن کم کم

منم میخوام شروکنم باسرلاک