۴ پاسخ

این یعنی لکه بینی. دکتر باید بهت شیاف پروژسترون بده. شاید آمپول ضد سقط هم بده. اینا رو به دکترت بگو. و بیشتر رعایت جسمت رو بکن. چیز سنگین بلند نکن. حرکات و راه رفتنت آروم باشه. زیاد سر پا نایست. زیاد کار نکن. هر جا پله بود، هر پله رو هی با مکث و استراحت بالا پایین برو. بدو بدو تعطیل. رعایت کن تا لکه بینی تمام بشه

لکه بینی را برو دکتر وکمرت را با روغن ماساژ بده وگرم نگه داروبرای ترشح هات هم برو دکتر

عزیزم شیاف نزنی من دوستم همیجوری بود شیاف زد بچش سقط شد😔

سلام گلم حتمابرودکتربرات شیاف یاسوزن ضدسقط بده حتماحتمابرو