۵ پاسخ

آره، اگه بدنت خسته بشه، شاید بیفتی به لکه بینی. بذار جنین جاش سفت بشه و جفت محکم بشه، بعد هفته دوازده با دکترت مشورت کن. الان باید بیشتر دراز بکشی، کم کار کنی، پله رو با احتیاط و هی با مکث بری، چیز سنگین هم بلند نکنی. زیاد نشستن و زیاد ایستادن خوب نیست فعلا. بذار وضعیت جفت و جنین که خوب بود، بعدا به دکتر در مورد پیاده روی بگو. پیاده روی قبل از بارداری به نفعت بوده و ماهیچه هات قوی شده. انشاله بارداری راحتی داشته باشی

شوخی میکنی؟اصلا نباید کار کنی این همه پیاده روی هم میکردی !!!استراحت کن تا قلبش تشکیل بشه حتی نزدیکی نداشته باش تا خوب قلب ک تشکیل شه.بعد ازمایشاتت ک خوب باشه و لک بینی نداشته باشی تو ماه ۴به بعد میتونی ۳۰ دیقه پیاده روی کنی اونم اروم

بله ماه های اول استراحت خیلی مهمه کارای سنگین و پیاده روی های سنگین نباید انجام بشه

اره گلم ماهای اول همش واس استراحت ومراقبتِ.ماه های اخرمیتونین پیاده روی کنین

منم مثل شما تا ۳۵ دقیقه پیاده روی داشتم برای کاهش و زنم الان دکتر کردنش بیست دقیقه هر روز اهسته اومد باهم فرق دارن معمولا کسایی که سقط داشتن نباید کار سنگین کنن