۵ پاسخ

برای تخت شدن شکم با نظر پزشکتون از شکم بند استفاده کنین تاثیر داره.برای از بین رفتن ترک های بارداری هم فقط یک درمان قطعی وجود داره و اونم لیزر هست.من توی هفته ی ۳۴ هنوز ترک نخورده پوستم امیدوارم هیتم که تا آخرش همینجوری بمونه

سلام عزیزم من شنیدم‌برای تخت شدن شکم باید شکم رو ببندی.ولی اول با پزشکتون مشورت کنید چون نوع زایمانتون مهمه.و اینکه چند روز بعدش میتونید اینکارو بکنید.ترک شکمی هم درمان قطعی نداره عزیزم

سلام.من زایمان اولم از روز بیمارستان تا 40 روز شبانه روزی از شکم بند استفاده کردم .با اینکه سزارینی بودم شکمم رو میدادم بالا و شکم بندم رو یه کم بالاتر از بخیه هام میبستم.شکمم از قبل هم کوچکتر و صاف تر شد.اما تا شکم بند رو کنار گذاشتم شکمم برگشت ب روزهای اول!!
بعد از ده روز از زایمان برای کوچک شدن شکم میتونین از بادکش گرم یا همون استکان زدن روز در میان استفاده کنین البته بالاتر از بخیه هاتون باشه.

ترکهای شکم خود به خود کم رنگ میشه ولی از بین نمیره برای کوچک شدن شکم اگه طبیعی هستی ببند و مایعات خنک نخور ولی سزارینی هستی نبند چون باعث چسبندگی میشه

سلام عزیزم خداروشکر کن اگر فقط شکمت ترک خورد من حتی ران هام دیگ شلوارکامو گذاشتم کنار از همسرم خجالت میکشم این چیز خیلی رو اعصابه روحیه مونو از بین میره ولی دیگ چکار‌کنیم همون ک بچه مون صحیح و سالم باشه از خدا ممنونیم