۱۳ پاسخ

تشخیص جنسیت جنین با سونوگرافی

سونوگرافی نعیین جنسیت جنین معمولا با انجام سونوگرافی در هفته های 18 تا 22 یعنی حدود پنج ماهگی یعنی در تست سه ماهه دوم بارداری، و در سونوی آنومالی  می‌توان به جنسیت جنین پی برد. در این مرحله آلت تناسلی جنین رشد کرده و قابل تشخیص است و اندازه جنین آنقدر بزرگ نشده که به دلیل محدودیت فضای رحم و جمع‌شدگی جنین، قابل مشاهده نباشد. با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی را درباره انواع سونوگرافی زنان باردار و سونوی تعیین جنسیت کسب کنید.

احتمال خطا در سونوگرافی تعیین جنسیت

 این نکته را باید در نظر گرفت که در تعیین جنسیت جنین احتمال خطا وجود دارد. چندین عامل در بروز این خطا دخالت دارند که مهمترین آنها شامل موارد زیر هستند:

  • زمان نادرست انجام سونوگرافی
  • مهارت یا تجربه کم سونولوژیست
  • استفاده از دستگاه قدیمی یا نامعتبر
  • قرارگرفتن جنین در وضعیت نامناسب و عدم دید کافی به ناحیه تناسلی جنین

اصلا عزیزم ربطی نداره .تمام بچه ها موقعه سونو اکثرا یا پشتشون ۶ست یا پاهاشون بسته ست .مال من که کلا خواب بود و پشتش بود .مجبور شدیم نیم ساعت صبر کردیم تا بیدار بشه در نهایتم گفت دختره .پاهاشم بسته بود به زور باز کرد

ن عزیزم جنینه دیگه پاهاشو میبنده ب دختر بودنشم ربطی نداره گلم

من رفتم گفت مشخص نیست دختر بود
ولی به زن داداشم گفت پاهاش بسته هست احتمالا دختر باشه پسر شد

برامن هفت بار تو ی روز رفتم سنو در اومدمهمش پاهاش بسته بود یا پشتش ب ما بود دکترم گفت تانبینم حرف نمیزنم بعد پاهاش باز کرد تا پسره بچم باحیا بود😂😂

سلام بنظر شما تو این سونوی ۱۲ هفته ،جنین دختره یا پسر؟

منم دیروز رفتم ان تی گفت ک خود جمع کرده احتمالا دختره نمی‌دونم تا چه حد درسته

سلام من ۱۷هفته هستم سنو گفت ۹۰درصد پسره حالا یعنی راست میگه که پسره

منم ۱۸ هفتم ۷ بار رفتم هی گفت پاخاش بستس دختره واقعا درست گفتع یعنی

سلام برا شما مشخص شد جنینتون چیه دختره یا پسر؟

سلام از منم باهاشو جمع کرده بود

تو چند هفته سونو دادین؟
معلوم نیست اینطوری ک مگ فقط دخترا پاهاشونو میبندن

ب منم گفته دختره ب احتمال زیاد ولی پسلم شد