۳ پاسخ

وزنش که خوبه هنوز چن هفته تا زایمانت هست که وزنش زیاد میشه نگران نباش .مصرف بادام و موز و لبنیات پرجرب بی تاثیر نیس

ماه آخر بچه وزن میگیره، شما هم که هنوز وقت داری، اینکه چی بخوری رو با توجه به شرایطت از دکتر بپرس، چون مثلا من میگم کله پاچه، یه وقت برات ضرر داره، استراحت هم باعث وزن گیری جنین میشه، اما اگه میخوای طبیعی زایمان کنی وزنش خیلی هم نباید از نرمال بره بالا، برای همین از دکترت بپرس چکار کنی.

وزنش کم نیس خیلیم خوبه