۵ پاسخ

من دکتر برای بچم همه نوع سرلاک نوشت دیروز اتفاقا براش گندم عسل که مال بالای یک ساله نوشت بهم گف بهش بده مقویه کاری به برند کارخونه نداشته باش

مینونی بدی من هم از پایان پنج ماهگی دادم. باید با آب جوش قاطی کنی آبی که ولرم شده باشه.

چون از چهار ماهگی شروع به غذا دادن کردید آره میتونید بدید، با آب باید قاطی کنید بدید

بهتره هیچوقت سرلاک ندی مواد نگهدارنده داره هر کمکی ک میخوای ب بچه بدی خودت درست کن شش ماه شد سویق بده خودتم میتونی درست کنی ...... الان یکی پیدا میشه میگه نوشته روش مواد نگهدارنده نداره 😂

آب