خانوما من تن ماهی خوردم خیلی ضرر داره؟

۷ پاسخ

عزیزم بار اخرت باشه میخوری😂
من دوسال پیش باتن ماهی مسموم شدم حساسیت داشتم درصورتیکه یهو حساس شدم داشتم میمردم البته اینارونگفتم بترسی گفتم تجربه شه برات هرکیم میگه ایرادی نداره،اشتباه کرده ایرادداره ماهی تازه بخور مخصوصاقزل الا خیلیم خوبه برا نی نی

من تصور نمی کنم یه روز بتونم ماهی و تن و گوشت و مرغ بخورم 😣😣😣

عیبی نداره ولی دیگ نخور هم جیوه داره هم مواد نگهدارنده

یبار چیزی نمیشه عزیزم

سلام با یکی دوبار چیزی نمیشه ولی سعی کن نخوری جیوه داره سعی کن ماهی قزل سالمون بگیری بهترین ماهی واسه بارداریه

خانما چه ماهی هایی جیوه کمتری دارن بجز سالمون
چون سالمون کمه و اصولا ماهی فروشا میگن سالمون اصلی نیست و خیلیا قزل الارو با تغذیه به رنگ سالمون در میارن و جای اون میفروشن
حالا درکل تو بارداری چه ماهی توصیه میکنید

نباید میخوردید چون تن ماهی جیوه داره
حالا عیبی نداره دیگه استفاده نکنید