۵ پاسخ

منم دخترم چون وزنش پایین بود دکتر گفت کمکی شروع کنم باز دوباره بردم پیش متخصص تغذیه کودک
گفت چون از۴ماه شروع مخای بکنی معده بچه هنوز آمادگی نداره
گفت از سبکترین چیز یعنی از لعاب برنج ساده شروع کن دوروز بعد یکم کره بزن دوروز بعد نبات بزن بعد یک هفته لعاب دادن بعد فرنی با ارد برنج شروع کن اونم کم کم بعد یک هفته بعد حریره درست کن بده ک معده بچه وقتی بزرگ شد مشکل معده نداشته باشخ

من شروع کردم خوبه بد نیست

سلام اره منم به پسرم غذای کمکی میدم

من از حریره برنج شروع کردم بعد سیب بخارپز و بعد حریره بادوم و بعد هویج و کدو کلم بروکلی بخاربز

مامانا دستور های غذایِ کمکی رو توی پروفایلم ببینید😍💃🏼