۶ پاسخ

الان ببر گلم هرچه زودتر ببری بهتره من پسرم ۴۵ روزگی ختنه کردم ب روش سنتی بعد ۶ روزم خوب شد و خدارو شکر مشکلی نداشت الان ختنه کنی بهتره پوستش نازک هست و زود خوب میشه و چیزی یادش نمیمونه و دست تو پا زیاد نمیزنه

سلام عزیزم هر چی کوچکتر باشند بهتر
من صدرا جونمو یک ماهگی بردم اصلا اذیت نکرد خیلی عالی بود به روش بخیه

من حلقه ،بعد سه روز خوب شد

سلام عزیزم هر چی کوچکتر باشند بهتر
من صدرا جونمو یک ماهگی بردم اصلا اذیت نکرد خیلی عالی بود به روش بخیه

تا کوچیکه ببر من حلقه ایی انجام دادم براش خدا رو شکر ۷روزه خوب شد

سنتی خیلی بهتره تاحلقه
حلقه عوارض داره بعدهامیگن بچه شایدعقیم بشه.
الان وقتشه ببر
منم وقت گرفتم یکشنبه میبرم