۸ پاسخ

اتفاقا استفاده کن چون شیب داره و جلوگیری میکنه از رفلاکس حتی تو خونه من تشک ضد رفلاکس گرفتم دکتر گفت پوره بیخود دادی کریرم کاره اونو میکنه هم میتونی تکونش بدی بچه خوابش میبره از رفلاکسم جلوگیری میکنه

عزیزم بستگی ب بچه داره یکی بچش درشته وزنش بالاست کمترمیتونه استفاده کنه یکیم بچش ریزه میزست بیشتر

من خریدم یه بارم استفاده نکردم فقط پول بیخود دادم

من اصلا استفاده نکردم

با وزنه فک کنم تا ۵ یا ۶ کیلو بشه نینی میتونی بزاری توش
ولی کریر خیلی سنگینه بچه بغل کردن بهتره البته بنظر من🌹

من ازوقتی ک گرفتم اصلا استفاده نشده الان پسرم نزدیک دوماه هسش

عزیزم فوقش تا شش ماه

کوچیکه بچه از ی جایی به بعد توش نمیمونه بیشتر صندلی ماشینه خوبیه 😁 مخصوصا اوایل ... من تازگیا یکم میذارمش خ دوس نداره اما جلوش چیزی اویزون میکنم یکم سرگرم میشه