۹ پاسخ

چیز بخصوصی نیاز نیس بخوری
فک کنم مثانه باید خالی باشه
اونجا منشی بهت میگه عزیزم
خیلی زمان نمیبره
ن ازمایشم نداره
صحیح و سلامت باشه ایشالا

مثانه خالی چیز شیرین بخور راه برو.اینا رو به من گفتن موقع سونو

نه نیازی نیست مثانه پر باشه مال من10دیقه هم نشد برامن آزمایش هم نوشته بود همش خرج الکی آزمایش هیچی نبود سالم بود450تومن هزینه آزمایش شد

باید مثانه خالی باشه.فکر کنم ۱۵ دقیقه طول بکشه شایدم کمتر.اگه آزمایش غربالگری اولت خوب باشه نه

مثانه خالی یه چیز شیرینم با خودت ببر ولی وقتی گفتن بخور و جوابشم حتما برای آزمایش خون فرداش ببر

چیز خاصی نیاز نیست بخوری و نیاز هم نیست مثانت پر باشه. 10دقیقه یا کمتر طول میکشه.

سلام عزیزم سعی کنید شکمتون خیلی پر نباشه .. غذا بخورید اما کم نمیخواد پر باشه . برا من آزمایش ننوشت دکترم فقط آنومالی و طول سرویکس

میگن که باید پر باشه و چیز شیرین باید بخوریم اگه ان تی نرمال باشه تو انومالی ازمایش نمینویسه دکترت

نه مثانه نباید پر باشه نه ازمایش نداره فقط سونو هست ی شکلات شیرین بخور برای تکون خوردن بچه