۹ پاسخ

خودم و خودشو باباش
حتی مادرشوهر و خواهرمم که پایینن نمیگم

من تولد دختر کوچیکه با بزرگه ۹روز فرقشه اگه کرونا تا ۱ اسفند کمتر شد در حد خانواده خودمو شوهر میگیرم براشون اگه نه که تولد ۴تایی

سلام من میگیرم فقط خانوادم

من هم اتلیه برم هم یه تولد کوچیک براش گرفتم

من میخوام بگیرم ۳اذر هستش خانواده خودم و همسرم که کلا ۱۵ نفریم خونه رو تزیین کنم شام بدم بعد شام تولد بگیریم تم رو هم خریدم مرد عنکبوتی

من خانوادگی گرفتم خیلی خوب بود اتلیه هم بردم ولی گریه کرد برگردوندم😂

ماکت کیک سفارش دادم
یه لباس قشنگم میخوام بگیرم ازش عکس بندازم با چند تا بادکنک.
همین
اگر خانواده شوهر اصرار داشتن بیان یه شام مختصر میدم.اگر نه که همون سه نفره عکس میندازیم فقط

من میخوام ببرم آتلیه
جشن سه نفره هم میگیریم تا سال آینده ایشالا

اینجا اتلیه کودک قشنگ نداره نمیدونم چیکارکنم من دوس ندارم عکس هایی ک میندازه فتوشاپ باشه برا شماهایی ک عکس انداختین ماکت واقعی بود یا فتو اگر فتو هست عکسشو میفرستین ببینم چطوره؟