۸ پاسخ

چند بود وزنش عزیزم؟؟

گردو انجیر کشمش دلستر بستنی کباب

چنده وزنش عزیزم

من شنیدم چیزای پروتیینی مثل گوشت . حبوبات خیلی خوبه . اجیل .تخم مرغ ابپز . من خودم اینارو میخورم با شیره خرما و عسل . گهگاهی ام بستنی میخورم . حالا این هفته نوبت دارم برم ببینم وزنش چند شده اگه خوب وزن گرفت میام بهت میگم تاثیر داشت 😁 البته دکتر به من امگا ۳ و اکتی ناتال هم داد میخورم

دلستر و بستنی قند داره وزن خودتو بالا می‌بره هوسی بخور فقط
تخم مرغ روزی ۱
شیر ،شیر موز ،معجون،خرما ،مغزیجات،گوشت ،سبزی ، میوه

بادوم، بستنی، کباب، دلستر مالت خوبه، من کسی رو دیدم که دقیقا خیلی از اینا خورد و بچش وزن گرفت قشنگ
غذا هم خوب بخور

سیب زمینی آب‌پز
آجیل
سبزیجات

بستنی و ماست و شیر به نظرم خوبه، ماکارانی و سیب زمینی هم خوبه به نظرم