۶ پاسخ

مصرف دوغ گاز دار در هفته های بارداری ضرر دارد؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: مصرف دوغ گاز دار  در هفته های بارداری ضرر دارد؟

پاسخ از دکتر اعظم امیری، متخصص زنان و زایمان:

مادر عزیز در پاسخ به سوال شما باید بگویم که اگر به مشکل گوارشی دچار نیستید می توانید در حدد تعادل مصرف کنید. اما برای پیشگیری از مشکلات گوارشی بهتر است دوغ بدون گاز مصرف کند.

نه عزیزم زیاد ضرر نداره ولی بازم چون گاز داره سعی کن کمتر بخوری ولی منم میخورم 😋

سلام در ماه چهارم خوردن دوغ گازدار ضرر داره

این حرفومیزنم چون دکترم بمن تاکیدکرد که خطرداره

بله خیلی هم ضررداره خیلی خطرناکه روجنین اثرات نامطلوب میزاره علی الخصوص رومغزش

سلام
نه فک نکنم ضرری داشته باشه