مامان شاهان❤️ مامان شاهان❤️ ۱۰ ماهگی
مهم ترین خواص دانه چیا برای کودکان
✅ درمان اختلالات خواب و بهبود کیفیت خواب
✅ افزایش سطح انرژی، بهبود خلق‌و‌خو
✅ تقویت کلاژن‌سازی پوست کودکان
✅ ایجاد حس نشاط و سرزندگی در کودکان
✅ حفظ سلامتی و تقویت رشد کودکان
✅ تقویت سیستم ایمنی بدن
✅ تقویت رشد مو و ناخن کودکان
✅ مقابله با رادیکال‌های آزاد
سن و روش مصرف دانه چیا برای کودکان
مصرف دانه چیا می‌تواند از سنین ۷ تا ۸ ماهگی کودکان آغاز شود. برای استفاده، کافی است دانه‌ها را در آب خیسانده و پس از تبدیل شدن به حالت ژله‌ای، از صافی عبور داده و لعاب آن را به غذای کودک اضافه کنید. مراقب باشید که دانه‌های سفت چیا در غذای کودک باقی نمانند تا خطر خفگی وجود نداشته باشد.

مقداری دانه چیا برای نوزادان و کودکان
نوزادان ۷ تا ۱۲ ماه: روزانه ۵ گرم دانه چیا را خیس کرده و پس از ۲۰ دقیقه، لعاب آن را به غذای نوزاد اضافه کنید.

کودکان ۱ تا ۵ سال: روزانه ۲ قاشق چایخوری دانه چیا را خیس کرده و لعاب آن را در غذا استفاده نمایید.

کودکان بالای ۵ سال: روزانه ۱.۵ تا ۳ قاشق چایخوری دانه چیا می‌تواند مصرف شود. دانه‌ها باید حدود ۲۰ دقیقه قبل از مصرف خیسانده شوند. در عطاری هم تهیه میشه
مامان شاهان❤️ مامان شاهان❤️ ۱۰ ماهگی
همه چیز درباره عصاره قلم
از چند ماهگی دادن آب قلم به نوزاد مجاز است؟
به محض آماده شدن شیرخوار برای شروع تغذیه تکمیلی و مصرف مواد غذایی جامد، که عموماً در حدود 6 ماهگی است، می توان این ماده غذایی را نیز به او معرفی کنید. اما توصیه می شود که دادن آب قلم به نوزاد را اندکی بعد از شروع تغذیه تکمیلی از حدود 7 ماهگی آغاز کنید.
خواص آب قلم برای نوزاد
بله، کاملا. آب قلم دارای بافتی نرم و مملو از آهن و چربی های سالم (از جمله چربی های امگا) است که هر دو آن ها مورد نیاز نوزادان و کودکان است. آب قلم همچنین مملو از ویتامین های گروه B، ویتامین های آنتی اکسیدان A و E، ویتامین K تامین کننده سلامت خون و مواد معدنی محافظ سیستم ایمنی مانند سلنیوم و روی است. بنابراین می توان گفت آب قلم یک غذای فوق العاده و واقعی برای نوزاد دلبند شما است!
طرز تهیهدر ابتدا قلم گوسفند یا گوساله که دو نیم یا تکه تکه شده است را بشورید. قلم های تکه شده را با یک عدد پیاز بزرگ و تعدادی سیر با آب سرد مخلوط و داخل قابله بریزید. برای طعم بهتر از چوب دارچین و چند عدد برگ بو و هویج و نمک و زردچوبه هم می توانید استفاده کنید. در هنگام پخت هر زمان که لازم بود مقداری آب جوش به قلم‌ها اضافه کنید. تهیه آب قلم نیاز به زمان زیادی دارد (حدود 6 تا 10 ساعت) پس از اینکه آب داخل قابلمه به یک سوم میزان اولیه رسید می توانید محتویات قابلمه را از صافی عبور داده و در بسته های کوچکتر در فریزر نگهداری کنید. برای تهیه آب قلم می توانید حدود نصف پیمانه سرکه هم به مواد اضافه کنید تا کلسیم و بافت های پروتئینی قلم بهتر از آن جدا شود. و دراخل غذا و سوپ دلبندتون استفاده کنید🌹❤️