۹ پاسخ

گلم الان برات سرچ کردم اینترنت نوشته بودهندونه خیلی خوبه تامیتونی بخور ورم راکم میکنه وازبین میبره

سلام عزیزم این یه چیزخیلی طبیعیه نگران نباش بایددورانشا طی کنی

طبیعیه عزیزم. من از سه ماهگی ورم دارم . دکتر گفت طبیعیه. هندونه می خورم بهتر میشم ولی موقتی هست. وقتی سرپا زیاد بمونی پاهات ورم می کنه. سعی کن وقتی نشستی پاهات آویزان نباشه، خم هم نکن فقط پاهات رو دراز کن بالشت بزار زیرش بیاد بالا. مایعات در طول روز زیاد بخور و شب کمتر. در ضمن در مورد خودم هر کسی یه نظری میداد که شاید مشکل داری و نمک نخور و ... ولی آزمایش دادم خداروشکر از هر جهت سالم بودم حتی قند هم ندارم فشار خونم هم خوبه. فقط باید این دوران طی بشه پس زیاد نگران نباش عزیزم😉

عزیزم هندونه خیلی خوبه من مطالب شوکلاگذاشتم که همه بخونن

اب و مایعات زیاد بخور نمک و کم کن

تحرک وپرهیز از نمک

سلام نمک و چربی اصلا نخور

ماهان و جایی بلندتر از بدنت بذار دراز بکش دکترم گفته بود مثلا رو مبل دراز بکش ماهان و بذار رو دسته ش

نمک ترشی اصلا نخور شیرینی زیاد نخور