۶ پاسخ

عزیزم از ۷ ماهگی به بعد ببین اگه میتونه بشینه بلندش کن اگه روپا تونست وایسته خوبه بد بزار تو روروئک

سلام گلم میشه استفاده کرد در حد 5 دقیقه .. من میزارم شنیدم گفتن درحد 5 دقیقه خوبه

وقتی که دست از وسیله گرفت و واستاد بذار توش که راه رفتن رو یاد بگیره

میگن نذارین تو روروک ولی اگه نذاریم که مارو دیوانه میکنن بس نق میزنن

وقتی که فکر کنم بتونه بشینه چون اگه زود باشه واسه ستون فقرات خوب نیست

اصلا روروئک انقدر عوارض داره ک نباید استفاده کرد معایبش رو توی نت سرچ کنید