نظرتون راجب شیرخشک ببلاک کامفورت چیه؟

۴ پاسخ

من آپتامیل میدادم تازه عوض کردم ببلاک کامفورت میدم فعلا که خیلی خوبه شکمش روون شده نفخشم خیییلی کمتره..آپتامیل خیلی کف می کرد ولی این نه

دخترم ميخورد راضي بود دل درداش كم شده بود و دفعش راحت وليييي چون دخترم الرژي داشت و من نميدونستم خون دفع كرد مجبور شدم عوضش كنم ولي اگه الرژي نداشته باشه ني نيتون شير خوبيه

من ببلاک میدم بچم خیلی خوبه

منم به پسرم ببلاک کامفورت میدم دکتر تجویز کرده شکمش کمتر نفخ می کنه و راحت دفع میکنه ولی دونه های سیاه تو مدفوعش دیدم که احتمالا به شیر آلرژی داده و دکتر دوباره شیرش رو عوض میکنه در کل شیر خوبیه اگه نوزادتون آلرژی نداره استفاده کنین