۶ پاسخ

وای من هفته ۲۹ هستم ۱۱۰۰ بود😭اندازه هاشم همه رو هفته ۲۷ ۲۸ بود دارم دق میکنم😔

خیلی کمه عزیزم چیزای مقوی بخور مثل شیر پرچرب حداقل روزی سه چهار لیوان و میوه زیاد بادام زمینی هم خیلی تاثیر داره و اون پودری ک دکتر داده احتمالا لیدی میل باشه اگه اونم بخوری خیلی خوب وزن میگیره

سلام وزنش نرماله عزیزم ولی چیزای مقوی چهارمغز گوشت کبابی موز تخم مرغ آبپز کباب

بستنی، مغزیجات، تخم مرغ، گوشت قرمز، ماهی، مرغ

سلام عزیزم منم این مشکل رو بخاطر هیچی نخوردن خودم داشتم دکتر امگا۳ نوشت برام

وااا وزنش کم نیست که من هفته ۲۹ وزن بچم ۱۲۰۰بود چیزی نگفت