۳ پاسخ

ختنه لیزری‌مثل همون سنتی هست فقط برشش با لیزر انجام میشه ولی من‌پرس و جو کردم میگفتن زیاد خوب نیست. برای بچه های کوچولو چند ماهه روش حلقه بهتر از سنتی هست چون سایز آلتشون کوچیکه. سنتی برای بچه های ۴ یا ۵ ساله بیشتر انجام میشه. ولی درکل فرق زیادی نداره فقط پیش یه دکتر ماهر ببرید انجام بده

سلام مامانی...ب جای تیغ جراحی...الت نی نی رو با لیزر میسوزونن...واصلا خوب نیست

نه عزیزم لیزری فک کنم با دستگاه