۵ پاسخ

همه چی میشه خورد منتها حبوبات خیس کن چند بار ابش عوض کن تا نفخش بره لبنیاتم کم بخور

نه خانوم قورمه سبزی نمیشه خورد.حداقل چهل روز باید پرهیز غذایی باشی من الان بیستو چهار روزه میوه نخوردم.فقطم جوجه کباب و کباب کوبیده خونگی و گردنو ماهیچه پخته با برنج و کره محلی میتونی بخوری مرغ پخته هم خوبه و اینکه شبا سعی کن سوپ بخوری و بعد هرغذا هم عرق نعناع و اب لبنیاتم نخور دوغو ماستو شیرو این چیزا نخور ترشی نخور.میتونی هرروز یه دونه سیبو بپزی بخوری .چای کمرنگو کلوچه هم خوبه حس خوبی میده بمن 😄

سلام عزیزم میتونی بخوری ولی چجوری اروغ میگیری؟؟بلدی نفخ نوزاد خالی کنی؟؟شیر خشک هم میدی بهش؟؟

میشه فقط لوبیا هاشو خوب نفخشو بگیر

سلام اول از همه دال عدس, تا شش ماه اول شیردهی باید حذفش کرد, حواستو جمع کن