۷ پاسخ

من هفته پیش ختنه کردم خیلی زیادم قبلش تحقیق کردم میگن کسی که ختنه میکنه مهمتر از روش ختنه هست یعنی دکتر کار بلد باشه مهمتره تا اینکه به چه روشی باشه. ولی بین حلقه و سنتی باز هم به این نتیحه رسیدم که روش ستنی یا همون جراحی بهتره ولی دکترا به خاطر راحتی کارشوم حلقه میزارن. من تهران هستم بردمش پیش دکتر خالقی نژاد طبری خیلی کارش تمیز و عالی بود. 4روزه هم بخیه هاش جذب شد و فقط سر ادرار اول یکم بیقرازی کرد و تموم
انقدر منو ترسوندن بهم گفتن اب نباید بزنی پوشک نباید بکنی پوشک سایز بزرگ بپوشونی واین حرفا
ولی دکتر گفت فقط پماد بزن و روشم گاز استریل وازلینه بزن یا 1هفته.پوشکم سایز خودش بستم از روز اولم گفت میتونی بشوریش فقط دست به اون قسمتش نزن

من پسرم سنتی بود یه هفته ایم بخیه هاش جذب شد

بچه من حلقه بود یه هفتگی خوب شد پوشکش کن ختنه کردی یهتره روغن پاک یا همون حیوانی بهش بزن زودی خوب میشه

من حلقی کردم یه هفته خوب شد توهم حلقی بکن

سلام من پسرم حلقه بود روز هتفتم حلقه افتاد تا دهم خوب شد راحت بود

سنتی
پسر من کمتر از ی هفته خوب شد فقطم همون ساعت اول گریه کرد
حلقه من شنیدم دکترا برا راحتی کار خودشون انجام میدن خیلی هم مراقبت میخاد

برا بچه های کوچیک با حلقه راحتتره