۵ پاسخ

من حلقه ختنه کردم ینی تا خلقش بیوفته و دوروز بعد افتادن حلقع بچم‌گریه میکرد یعنی دهن جفتمون سرویس شد
من بیمارستان‌الغدیر ختنه کردم صدو خوردی کلا دویست تموم شد

سنتی ختنه کردیم خیلی خیلی خیلی راضی بودم پسرم اصلااا اذیت نکرد فقط ۲ ساعتی
دکتر پسر من کلا کارش ختنه س خب یجوری درسشو خونده شغلش اونه البته الان دیگه نمیکنه چون یکم سنش زیاده ۳۵ سال کارش همین بود واس پسر من به زور بابام اومد دوستش بود
امپول بی حسی و زد گف ببر شیر بعدش خواب بود پسرم ختنه کردنی گف تا بی حسیش نرفته دو برابر وزنش استامینوفن بده فقط یبار دیگه نده بعدش پوشک سایز بزرگ و شل ببند هرسری هم که پوشک و عوض میکنی پماد تتراسایکلین اون محل که از پانسمان بیرونه بزن بعد ۴۸ ساعت پانسمان و باز کن بشور بعدش هرسری که پوشک میکنی یه گاز بردار روش از پماد بزن ببند من ۱۰ روز اینکار کردم

سنتی خیلی راضی بودم.کودوم شهری؟

کدوم شهری عزیزم
میگن سنتی بهتره من از چند تا متخصص پرسیدم

سلام عزیز من پسرمو ب روش سنتی ختنه کردم راضی ام